Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
03.11.2020
Vítěz slosování objednávek z měsíce října o hru HESLO!
Vážení zákazníci a fanoušci Obchodu U Motýla, se začátkem nového měsíce došlo i na včerejší losování z objednávek v našem e-shopu v měsíci ... číst celé
03.10.2020
Vítěz slosování objednávek z měsíce září o hru SHERLOCK
Vážení zákazníci a fanoušci Obchodu U Motýla,i září uteklo jako voda a tak dnes v krámku ve Ždírci nad Doubravou došlo k losování objednávek z našeho ... číst celé
28.09.2020
Nakupte Vánoce u nás...
Vážení zákazníci a přátelé našeho obchodu, od 1. října spouštíme předvánoční akci, kdy při nákupu v hodnotě nad 1.999,- Kč od nás, jako poděkování, d... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Roman Hampejs (podnikající fyzická osoba, se sídlem Rataje 1394, 53901 Hlinsko, IČ 75019119, DIČ: CZ8201103130 zapsaná u Městského Úřadu Hlinsko. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

〉   O nás

Jak nakupovat?
〉   Obchodní podmínky

Další naše aktivity
〉   Ozvučení hudebních akcí
〉   Pronájem stanu 6 x 12 m

Doprava

〉   Po ČR je doprava účtována
    jiz od 59,- Kč

〉   V blízkém okolí Hlinska
    a Ždírce nad Doubravou
    dokonce za 19,- Kč

〉   Při objednávce nad 1.499.- Kč
    doprava ZDARMA

Jak se k nám dostanete?

mapa

U Pikulky 619
Ždírec nad Doubravou
582 63

facebook | youtube

Kontakt na nás
Obchod U Motýla - ŠIKOVNÉ HRAČKY
Roman Hampejs
Po - Pá: 9:00 - 17:00
2012 © Obchod U Motýla
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.