Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
14.01.2021
Náš projekt - DETEKTIVNÍ PUZZLE S LUPOU o tom, jak vzniká med - je na STARTOVAČI !!!
Vážení zákazníci a přátelé tohoto obchodu, rádi bychom se s Vámi po začátku nového roku podělili o radost, kterou nám udělalo umístění naše... číst celé
21.12.2020
Vítěz slosování prosincových objednávek o hru BLOOM TOWN
Dnes se v Obchodě U Motýla uskutečnilo letos poslední slosování objednávek. Jako ta předešlá je uloženo na našem facebookovém profilu. Šlo o ty objedn... číst celé
02.12.2020
Vítěz slosování objednávek z měsíce listopadu o hru Tempo! Junior.
Vážení zákazníci a fanoušci Obchodu U Motýla, dnes proběhlo v kamenné prodejně ve Ždírci nad Doubravou losování z objednávek, které se v našem e-shop... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Roman Hampejs (podnikající fyzická osoba, se sídlem Rataje 1394, 53901 Hlinsko, IČ 75019119, DIČ: CZ8201103130 zapsaná u Městského Úřadu Hlinsko. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

〉   O nás

Jak nakupovat?
〉   Obchodní podmínky

Další naše aktivity
〉   Ozvučení hudebních akcí
〉   Pronájem stanu 6 x 12 m

Doprava

〉   Po ČR je doprava účtována
    jiz od 59,- Kč

〉   V blízkém okolí Hlinska
    a Ždírce nad Doubravou
    dokonce za 19,- Kč

〉   Při objednávce nad 1.499.- Kč
    doprava ZDARMA

Jak se k nám dostanete?

mapa

U Pikulky 619
Ždírec nad Doubravou
582 63

facebook | youtube

Kontakt na nás
Obchod U Motýla - ŠIKOVNÉ HRAČKY
Roman Hampejs
Po - Pá: 9:00 - 17:00
2012 © Obchod U Motýla
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.